Området

Tæt på det grønne og midt i byen

Central beliggenhed i Bagsværd
Beliggenheden er helt i top med Bagsværd Sø, indkøb, skole og daginstitution omkring én kilometer fra adressen. Indenfor samme afstand finder I også busforbindelser, S-togsstation og Hillerødmotorvej, hvorfra København kan nås på cirka et kvarter.

Med disse lejemål i Bagsværd får I en central adresse, god indretning og fine materialer. Tilmed er der en atriumgård, som indbyder til hygge under åben himmel.

Endvidere ligger Lyngby Storcenter og Lyngby Hovedgade blot 5 kilometer væk, hvor hyggelige cafeer, shopping, biograf mv. findes.

Alt i alt perfekt til den kvalitetsbevidste familie, der ønsker en bolig nær hverdagens gøremål.

1

Bo i Bagsværd By

Beliggenheden er helt i top med Bagsværd Sø, Hareskoven samt indkøb, skole og daginstitution få kilometer fra adressen.

2

Tæt på off. transport

Indenfor en radius af cirka én kilometer finder I også busforbindelser, S-togsstation og Hillerødmotorvej, hvorfra København kan nås på cirka et kvarter.

3

Rummelig planløsning

Med dette lejemål i Bagsværd får I en god planløsning og med mulighed for personlig indretning og med plads til familien.

Kommende lejligheder

DADES bygger endnu et byggeri på grunden. Her kommer der også lejligheder til leje. Overtagelse vil være i december 2019. Projektet hedder Købmandsgården.

Kontakt Nanna

Newsec er udlejningsansvarlige på Porthuset i Bagsværd. Du er altid meget velkommen til at kontakte Newsecs Boligudlejning, hvis du ønsker nærmere information eller har spørgsmål til projektet. 

Nanna Nakskov Petersen på telefon 45 26 02 68 eller e-mail nap@newsec.dk

Du er også meget velkommen til at skrive til os via knappen herunder. 

 

Close